Rólam

dr. Hatalyák Krisztinának hívnak. Holisztikus szemléletű life-coach és kineziológus vagyok. Jelenleg segítő beszélgetésekkel tudom támogatni a hozzám fordulókat.Tevékenységemről bővebben a coaching-kineziologia.webnode.hu/en-igy-dolgozom/ menüpont alatt olvashatsz.

Az "én történetem".

Gyerekkorom óta látszott, hogy valami segítő szakmában fogom megtalálni önmagam. Mivel amióta az eszem tudom, minden sérült állatot, madarat, bogarat, gyíkot, békát hazahordtam, logikusnak tűnt, hogy állatorvos lesz belőlem. A kézügyességem is nagyon jó volt, állandóan rajzoltam, szabtam, varrtam, úgyhogy végül majdnem tíz évig dolgoztam kisállatorvosként egy neves budapesti magánklinikán, főként sebészként.

Kisfiam születése után én is újjászülettem. Az anyaság csodájának megélése új kapukat nyitott bennem.

Mindig is tudtam, hogy az ember (sőt az állat is), jóval több a testénél, és a nyugati orvoslás hagyományos eszközei, amik sokszor a tünetek kezelésében ki is merültek, egy idő után már nem elégítettek ki. Az önismeret mágnesként vonzott, ekkortájt találtunk egymásra a kineziológiával, mint önismereti úttal. Az "utazás" során sok addig fontosnak hitt dolog veszítette el jelentőségét, a lét igazán lényeges kérdései, mint pl. Ki vagyok én? Mi az életem célja? Hogyan szeretnék élni? Mit jelent az egészség? Milyen lehetőségek rejlenek a betegségekben a gyógyulás útján? - pedig feltárultak. Egy idő után nem volt kérdés, hogy az állatoktól az emberek, a testtől pedig a lélek felé forduljak, és tudásommal őket segítsem. Ma is hálás vagyok ezért a változásért.

Tanulmányaim:

Kineziológiai tanulmányaimat az Európa Akadémia 2,5 éves nemzetközileg is akkreditált professzionális kineziológus képzésen végeztem.

A coaching szemlélettel Wiesner Edit mestercoach life-coach képzésén lettem gazdagabb. Jelenleg is aktív tagja vagyok a CoachOK Szövetségének -coachok.hu  (A képzés akkreditációs száma PL-3782)

Jelenleg a Napfogyatkozás Egyesület gyászcsoportvezető képzését végzem.

Egyéb tevékenységeim:

A betegségek lelki oldaláról a Nők Lapja Ezotéria újság Harmónia rovatában 2014 óta publikálok. Blogomat 2011 óta vezetem. https://delfinonboard.wordpress.com/ 

Mit jelez a betegséged? Korunk gyakori betegségeinek lelki oldaláról - című könyvem 2016-ban jelent meg. Bővebben: coaching-kineziologia.webnode.hu/konyvem/

Időszakosan csoportfoglalkozásokat, klubokat is tartok. Szívügyem az egészséges és tudatos élet, aminek alapja az önmagunkkal, ezen keresztül pedig az élettel való megfelelő kapcsolódás.

Szabadidőmben biciklizek, alkotok ( festek, rajzolok, írok, fotózok), karitatív munkát végzek. A család és a természet fontos része az életemnek.

Azoknak a hozzám fordulóknak tudok segíteni, akik nyitottak a változásra és hajlandóak tudatosan is felelősséget vállalni saját életük minőségéért. Nem célom a hosszú évekig tartó kliens-segítő viszony fenntartása, sokkal inkább a saját erőforrásokhoz való mielőbbi visszatalálás támogatása. Azoknak, akik kizárólag másoktól, kívülről várják a csodát, nem én vagyok a megfelelő segítő.

Szeretettel várok mindenkit, aki engem választ útitársául!

                                                                                   dr Hatalyák Krisztina

                                                                                   holisztikus life-coach

                                                                                     +36 30 562 4997

 

dr Hatalyák Krisztina

holisztikus life-coach
Budapest, III. Bécsi út (Amfiteátrumnál)
+36 30 562 4997